Ons koeriersbedrijf

Wemo staat voor kwaliteit en service. U krijgt bij Wemo altijd een vakkundig persoon aan de lijn die u duidelijk informeert hoe uw zending het best getransporteerd kan worden en welke kosten dit met zich meebrengt. Daarnaast kunnen wij u te allen tijde vertellen waar uw zending zich bevind en wanneer deze ongeveer afgeleverd zal worden. Wij stellen ons op als een verlengstuk van u bedrijf, waarbij u profiteert van onze deskundigheid; een zorgeloze aflevering van uw goederen.

koeriers dozen

U belt naar Wemo tegen lokaal tarief, dus geen duur 0900 nummer!

Onze klanten

Velen opdrachtgevers hebben inmiddels hun leveringen aan ons toevertrouwd. Zij waarderen de duidelijkheid, service en bijbehorend prijs niveau. Zodat zij zich kunnen concentreren op datgene waar zij goed in zijn. Wij werken onder meer voor de FinanciŽle sector, PR sector, (non)Food sector, Zorg sector, Farmaceutische industrie, de Grafische sector, de IndustriŽle sector, de Detailhandel en diverse Sportbonden.

Duidelijke en concurrerende prijzen

Wij baseren onze tarieven op basis van een vaste prijs per gereden kilometer. Hierdoor krijgt u nooit achteraf te maken met kosten die eventueel hoger uit zijn gevallen door bijvoorbeeld vertraging (file). Hoe langer wij mogen doen over het bezorging van uw zending des te lager de prijs. Onze tarieven zijn niet alleen concurrerend, maar dus ook vooraf duidelijk.

Wagenpark en chauffeurs

Wij beschikken over een gevarieerd wagenpark, afgestemd op de verschillende transportvormen. Elke auto is voorzien van moderne navigatieapparatuur, zodat de chauffeurs overal feilloos de weg vinden. De chauffeurs zijn professionals die betrokken, vriendelijk en servicegericht met uw zending op pad gaan. Want zij beseffen als geen ander dat ze het visite kaartje van uw firma zijn. Alle wagens staan voortdurend in contact met de centrale planning in Diemen via een geavanceerd route volg systeem.

Verzekering

Uw zending is met de grootste zorg omgeven. Vanzelfsprekend maakt een goede transportverzekering deel uit van die zorg. Voor waardevolle zending is er de mogelijkheid deze extra te verzekeren.