Uitgebreide uitleg van onze pakket- en koeriersdiensten

koeriersbedrijf wemo

Geconditioneerd vervoer

vervoer met HACCP certificering

Geconditioneerd vervoer wil zeggen het vervoer van goederen onder gecontroleerde omstandigheden zoals temperatuur en luchtvochtigheid. Een groot aantal producten, zoals verse groenten, fruit, bloemen, planten en levensmiddelen vragen een bijzondere wijze van transport. Voor het vervoer van dergelijke producten worden speciale vervoermiddelen ingeschakeld: thermowagens, koelwagens of kastenwagens.

Spoedzending

Voor uw spoedzending wordt direct een wagen ingezet welke de zending binnen een half uur afhaalt. Vervolgens wordt de zending direct naar de plaats van bestemming gebracht zonder extra stops of omwegen.
De snelste manier om uw zending van A naar B te krijgen.

Geen spoed maar wel belangrijk dat het op tijd bij uw klant wordt afgeleverd? Vraag dan naar ons voordelige koerier-plus-tarief. Wij halen dan de zending zo spoedig mogelijk af en afhankelijk van de extra levertijd geven wij u een prijsvoordeel.

Daglevering; heeft u een zending die s-morgens vr 10.00 uur afgehaald kan worden en dezelfde dag voor 17.00 uur geleverd dient te worden dan profiteert u van het maximale voordeel.

Overnight Service

packs logo

Is bezorging dezelfde dag niet noodzakelijk, dan kunt u kiezen voor Overnight Service. Meldt u de zending vandaag voor 15.00 uur aan, dan wordt deze de volgende dag (tussen 09.00 en 18.00 uur) bezorgd. Het is mogelijk een dagdeel te kiezen voor aflevering van uw zending. Bijvoorbeeld tussen 09.00 en 13.00 uur of juist na 13.00 uur. Deze koeriersdienst verloopt via een landelijk netwerk met collega koeriers waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Worldwide Express

Voor zendingen naar het buitenland kunt u ook bij ons terecht. Binnen (west) Europa kunnen wij koeriers-kwaliteit leveren met bijbehorende service. Tevens is het mogelijk om uw zending via ons wereldwijd (incl. Europa), op basis van transport, te laten verzorgen wat voor natuurlijk financieel voordeel biedt. Er moet rekening gehouden worden met levertijden van 24 tot 72 uur. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

In-Night

Een specifieke vorm van distributie welke plaats vindt in de nachtelijke uren.

Orderpicking

Binnen ons bedrijf wordt de mogelijkheid geboden om uw voorraad te beheren en op te slaan, waarbij ook direct gebruik kan worden gemaakt van onze diverse distributievormen.

Distributie

Binnen onze organisatie bieden wij vele distributie vormen aan. U kunt hierbij kiezen uit verschillende prijs-kwaliteitsverhoudingen. Uiteraard zullen wij u bij het maken van deze keuze van advies voorzien.

Op- en Overslag

Onze vestiging op bedrijfsterrein "Verrijn Stuart" in Diemen heeft een goede bereikbaarheid en biedt hierdoor een uitstekende op- en overslag mogelijkheden voor Amsterdam en omgeving.